Priča o srpskoj DJ dami pre pobede na najvećem svetskom DJ takmičenju. Burn Studios lansirao je seriju priča o 18 talentovanih DJ-eva koji su se borili u završnoj fazi takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici. Naša predstavnica, Lea Dobričić, trijumfovala je u finalu i dobila neverovatnu priliku da celog leta redovno nastupa u čuvenom klubu Privilege.

 

Specijal o Lei prikazuje momente iz Beograda i sa Ibice pre pobede, prenoseći njenu strast, rešenost i ambiciju da bude najbolja.


Link za video: OVDE


Nakon osvajanja rezidenture, njeno ozbiljno DJ znanje, upadljivi seksipil i sjajan kontakt s publikom, doneli su joj još uspeha, pa je, u poslednjih mesec dana, radila sa legendarnim Laurentom Garnierom, nastupala na Monegrosu, najluđem svetskom festivalu u španskoj pustinji i zatvorila Exit Dance Arenu zajedno sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem.


Nakon ove epizode, Burn Studios lansiraće još osam priča kroz koje ćemo pratiti Leine doživljaje na putu osvajanja rezidenture, kao i uspone i padove, izazove i avanture ostalih finalista. Biće prikazan i ekskluzivni materijal sa muzičkih radionica koje su vodili svetski superstar DJ-evi Fatboy Slim, Maceo Plex, Avicii, Steve Lawler, Solomun i Joe Goddard.
Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici (Burn Residency) je globalno DJ takmičenje lansirano prošle godine. Ono daje priliku talentovanim DJ-evima širom sveta da ostvare svoje snove i postanu zvezde. Nagrada za troje najboljih su DJ rezidenture u nekim od najpoznatijih klubova Ibice – Café Mambo, Sankeys i Privilege. Ove godine prijavilo se više od 5000 učesnika iz više od 90 zemalja, a nakon lokalnih mix-off takmičenja, na Ibicu je otišlo 18 od kojih je troje dobilo stalne angažmane.


Više informacija na:
www.burn-studios.com
www.facebook.com/BurnEnergy

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..