Svetski poznati DJ i producent Mihai Popoviciu, nastupiće prvi put u Srbiji 15. juna u u beogradskom klubu The Tube u Dobračinoj 17. Publika će moći da uživa uz njegov prefinjeni deep i tech house kroz koje se skladno prelivaju groovy ritmovi i zarazne melodije. Ovo jedinstveno klabing iskustvo organizuje se u okviru party serijala Dirty Soundz, a kao domaća podrška nastupiće rezidenti Battric & MiVu iz organizacije “Public Pee”, kao i novosadski dvojac Klaus & Miloš Jovanović iz istoimene organizacije i Petar Cvetković iz kolektiva “Happy People”.

 

Mihai Popoviciu, poreklom iz Rumunije, otpočeo je karijeru pre 12 godina, a prvo izdanje usledilo je 2005.godine, za renomirani label DJ Hella, Gigolo Records. Od tada, on neprekidno niže uspehe, izdajući trake za mnoge cenjene etikete i visoko se kotirajući na top listama. Njegovi DJ setovi predstavljaju intenzivno muzičko putovanje koje osvaja plesne podijume najpoznatijih evropskih klubova, među kojima su Panorama Bar i Watergate u Berlinu, Fabric u Londonu i Space na Ibici.

 

Serijal Dirty Soundz lansiran je prošle godine, sa ciljem da promoviše kvalitetni underground house zvuk, a žurke prati sjajna atmosfera i sve veća popularnost među publikom. Uz rezidente - DJ dvojac Battric & MiVu, nastupaju i pažjivo birana imena sa domaće underground scene, a ovim partyjem započinje serija gostovanja stranih DJ-eva koji do sada nisu nastupali u Beogradu.

 

Karte su dostupne od 27. maja na prodajnim mestima Eventima i putem sajta www.eventim.rs, po pretprodajnoj ceni od 550 dinara.

 

Link za DJ set Mihai Popoviciua: OVDE

 

<<  April 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
  

Putopisi, Intervjui..