U petak, 26. april od 23h @ Plastic - DAFT PUNK GREATEST HITS. Ovoga petka moto nam je - JER VI TO ZASLUZUJETE :) U novom izdanju House of Plastic veceri, kao i uvek, cekaju vas domacini Mirko&Meex sa svezim haus remiksima, samo sto vam ovoga puta spremaju poslasticu za "prime time" - od 02:30 do 03:30 ceka vas Daft Punk miks, a hitove ovog fenomenalnog francuskog dvojca moci cete da povremeno cujete i tokom ostatka veceri. I ovoga petka od 01:30 do 02:30 kao posebni gost pustace DJ Prema.

 

U petak, 26. april od 23h @ Mint - ZABAVA UZVRACA UDARAC. Sve vec znate - vreli petak (i subota sabajle) u Mintu uz domacina MKDSL-a i specijalne goste! Ovoga vikenda MKDSL ce ugostiti Leu Dobricic i Bozu Podunavca! Jedini uslov za ulazak je udobna obuca - trebace vam za provod do zore!


 

Subota, 27. april od 23h @ Plastic - MAINSTREAM PRESSURE. Subota u Plastiku. Prosto i jednostavno. Najkrcatije, najvrelije i najzabavnije vece u gradu! Ike&Prema vrte hitove svih zanrova, aktuelne, buduce i klasike, dok Me-High-Low sprema svoje nadaleko poznate mashup-ove i spaja nespojivo, samo za vase usi! Rezervisite na vreme, znate da ce biti guzva :)


 

Subota, 27. april od 23h @ Mint - REVIVAL - We like it deep 'n' funky. Sve vec znate - Ni u 2013. ne stajemo i ponovo vam nudimo najbolji provod do kasnih jutarnjih sati vikendom :) Sale Groovyman i Sale Funkin' Blue do zore, a i dalje, vrte sve najbolje od klupske muzike - samo da je fanki i zivo!

<<  Mart 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..