Nakon prošle rasplesane srijede na temu Beyonce, ekipa RNB Confusion-a najavljuje veliki tulum na temu 90-ih. Naime, u srijedu 24. aprila u klubu Mansion vratiti ćemo se u glazbenu i klupsku prošlost 90-tih, a poželjan je i dress code gostiju u duhu tih godina.

 

DJ Em Bee & DJ Sheko rasplesat ce vas u r'n'b ritmu najvecih r'n'b hitova iz toga vremena, pa ce se tako na repertoaru naci i R.Kelly, Usher, The Fugees, Mariah Carey, Busta Rhymes, Janet Jackson; Salt'n Peppa...Uz glazbeni povratak u 90-ete, DJ-evi će puštati i standardni RNB Confusion repertoar.

RNB Confusion-a poziva sve svoje goste da se isfuraju na temu 90-ih, a poželjni odjevni predmeti su: Karirane ili Hawai košulje, marame ili šilterice, majice na kapuljače, trenirke iz tog doba, Air Jordanice ili Air Maxice, hlače na tregere...Jedan od najvećih uzora da se moda 90-ih vraća na velika vrata je i sama r'n'b diva Rihanna...

Pustite maštu na volju i zavirite duboko u svoje ormare!
 
Neke popularne kombinacije pića koje su tad bile neizostavne poput Bambusa naći će se na "Oh So 90's" Bar Menu-iju! Ususret 90-im, u srijedu 24. travnja pozivamo vas da nam se pridružite već od 23h u klubu Mansion jer smo za vas pripremili neodoljive akcije na barovima, sve u 1/2 cijene.

 

RNB CONFUSION NAJAVLJUJE:

15/05 FILI TILEN MINI LIVE!  /  19/06 BOLESNA BRAĆA LIVE!

 

Čitajte nas na blogu: WWW.RNB-CONFUSION.COM

<<  Mart 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..