U subotu, 20. april, 22h - Kulturni centar GRAD, će svoj četvrti rođendan obeležiti raznim događajima koje će organizovati od ponedeljka 15. aprila, do nedelje 21. aprila! Veliki rođendanski party nas očekuje u subotu 20. aprila kada smo za vas pripremili jako interesantan sadržaj! U bašti KC GRADa, organizovaćemo veliki SILENT DISCO Party, koji je postao jako popularan koncept u celom svetu. Možda ima i dosta vas koji su to sami iskusili na EXIT festivalu!


Ukratko, Silent Disco je koncipiran tako, da svako na ulazu dobije slušalice uz priloženu ličnu kartu i za vas će to veče muziku birati različiti DJevi sa naše scene, koje ćete moći da menjate na posebno podešenim kanalima na vašim slušalicama. Tako ćete u toku jedne večeri moći da uživate uz različite muzičke žanrove, a specijalno za ovu priliku predstavićemo vam DJ ekipe koje su obležile ovu sezonu u KC GRADu.

KC GRAD vam za svoj IV rođendan predstavlja Veliki Silent Disco Party na kome nastupaju:
IT'S A DUBSTEP THING! vs. VATRA  &  BANDA PANDA vs. JTKT

Kompenzacija za Silent Disco doživljaj će biti 250 RSD.

Osim toga u zatvorenom delu KC GRADa očekuje nas celovečernja LOUD DISCO žurka uz muzički izbor DJ BRKE i gostiju iznenađenja, kao i specijalnih video instalacija ekipe KIŠOBRAN.

Kompenzacija za Loud Disco doživljaj je 0 RSD :)

Dođite da zajedno proslavimo naš IV rođendan uz najbolju žurku u gradu!!!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..