22. februara Mystic Stylez vam dovode Sexy Deutsch dj kolectiv koji se bavi promocijom elektronske underground kulture u Beču. Ono što je počelo kao mala zabava u podrumima restorana je vrlo brzo preraslo u dosta ozbiljniji dogadjaj, koji okuplja veliki broj mladih ljudi. Zvuk koji donimira na Sexy Deutsch zurkama je zasigurno Bass orijentisan, od hip hop-a, grime-a, uk funky-a i footwork-a.

 

Sexy Deutsch u Beograd stize sa austrijskim producentom, kompozitorom i pijanistom Dorian Concept čije stvaralaštvo i muzička interesovanja variraju od eksperimentalne elektronske i hip hop muzike do soundscape muzike i free jazz-a.
Inspiraciju crpi iz muzike John-a Coltrane-a koliko i iz progresivne elektronike što ga je povelo na turneje sa Flying Lotus-om i dovelo do kolaboracija sa izvođačima poput Cinematic Orchestra i nastupa u londonskom Royal Albert Hall-u.
Ovo je jedan od sve ređih elektronskih živih nastupa u kojem se izraz 'live' ne odnosi na reprodukciju i remix unapred spremljenog materijala već na pravo live jam-ovanje i improvizaciju pred publikom. 'He will rock out the keyboard like no other during his show, the Austrian Scott Storch with more punch'.

 

Sa Dorianaom nam dolazi i Austrijski dj Lehrl (Affine Records), a podršku ce im pruziti Mystic Stylez (Feloneezy, Jackie Dagger, Thinker) i Sexy Deutsch (Cimke, Vuk Dedier) dj kolektiv.


Cena karte za ovaj dogadjaj je pre ponoci 400RSD, posle 500RSD sa početkom u 23h.

 

Linkovi :
https://soundcloud.com/dorian-concept
http://www.facebook.com/dorianconcept

http://www.facebook.com/thatmysticfeed
http://www.facebook.com/pages/Sexy-Deutsch/289054181163794

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..