DJ pult u beogradskom klubu Kult za vikend preuzimaju Easy Tiger Showcase žurka i Garden of Dreams party koncept. Ovog petka u klub Kult stiže Easy Tiger Showcase koji predvodi osnivač istoimenog lejbla i party koncepta – Marko Nastić, a DJ pult će deliti sa gostom iz Ciriha, rezidentom čuvenog Supermarket kluba, DJ-om i producentom Mihaelom Simićem. Easy Tiger koncept ima za cilj da premosti jaz između globalne klupske scene i lokalne publike, pružajući izuzetna i zabavna iskustva. Na svakom događaju, domaćin večeri Marko Nastić dovodi specijalne goste – poznate međunarodne umetnike i vrhunske domaće DJ-eve, osiguravajući uzbudljivu atmosferu na danceflooru.

U subotu dancefloor kluba Kult preuzima jedan od najvećih projekata bosanske elektronske scene – Gardens of Dreams showcase, a za muziku su zaduženi sastav After Affair, Rajot i Luka Čikić.

After Affair je trenutno najtraženiji bosanskohercegovački DJ dvojac koji čine Bonjasky & Ivan Z i stoje iza koncepta Garden of Dreams. Svojim nastupima obeležili su regionalnu DJ scenu, a mnogi ih smatraju predvodnicima elektronske scene u BiH.

Ovaj dvojac ne prati nikakve muzičke trendove, već svoju strast i instinkt, što ih je dovelo do respektabilnog uspeha. Srž njihovog autentičnog zvuka je house muzika, dok paralelno crpe energiju i iz drugih elektronskih žanrova.

„Nekom čudnom srećom smo se nas dvojica našli na pravom mestu u pravo vreme, prepoznali sličnosti i započeli ovu ludu vožnju čija je suština u house zvuku“ poručuju članovi After Affaira.  

Poslednje srede u mesecu, 29. maja u klub stiže Dvica Showcase i predstavnici ovog kolektiva – 7OGI, Gerun i Benjamin, dok je zatvaranje druge sezone kluba Kult zakazano je za poslednji vikend – 31. maj i 1. jun.

Ograničeni kontingent ulaznica za klub Kult može se nabaviti po povlašćenoj promo ceni putem Resident Advisor platforme.

Klub Kult se nalazi na adresi Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj), radno vreme kluba je od 23 do 6, a starosna granica za ulazak u klub je 23 godine.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..