Klub Kult ovog vikenda donosi dva specijala – Footworks Showcase uz gosta iz Italije, DJ-a Francesca Parentea i "All Night Wrong" serijal sa Brkom i Runy-jem. Ovog petka, domaćini Footworks Showcase-a, poznati b2b dvojac našeg regiona i pioniri novog tech house zvuka, Dimitri J i Un Padre ugostiće talentovanog italijanskog DJ-a i producenta Francesa Parente-a. Sa samo 16 godina, Francesco Parente je započeo svoju muzičku karijeru producirajući minimal/deeptech i tech house muziku i odmah je zadobio podršku uglednih imena elektronske scene poput Marca Carole i Nicole Moudaber.

Od tada, Francesco je širio svoj zvuk kroz lokalne klubove u rodnoj Italiji, a uz podršku mentora Loco Dice-a, osvajao je klubove širom sveta. Francescove trake su pronašle svoje mesto na renomiranim etiketama poput Rawtentic, CUFF i HOTTRAX, a prošle godine je objavio EP za lejbl Jamie Jonesa, Hotcreations.

Subota je rezervisana za dobro poznati koncept žurki "All Night Wrong" koji su osmislili DJ Brka i Runy. Ovaj neočekivani spoj proizašao je iz zajedničke ljubavi prema house zvuku. Kao dvojac, oni su sinonim za energične, dinamične i nezaboravne setove, gde pažljivo miksaju, filtriraju i destiliraju harmonije i ritmove, emocije i melodije. Ova dvojica dugogodišnjih prijatelja uvek biraju novu muziku, klupske klasike, stara izdanja i mnoštvo zaboravljenih muzičkih bisera za svoje verne fanove. Njihova jedinstvena kombinacija talenata, iskustva i strasti prema muzici rezultira nezaboravnim nastupima koji ostavljaju dubok trag u kulturi klupske scene.

Poslednjeg petka u mesecu, zvezda večeri je Marko Nastić, jedan od pionira lokalne elektronske scene, dok je poslednja subota oktobra posvećena jednoj od najstarijih DJ organizacija na Balkanu – Happy People kolektivu koji postoji skoro tri decenije.
Muzički koncept kluba KULT i ove godine zasnovan je na multižanrovskom pristupu. Vrhunska selekcija house, deep house, progressive house, tech house, minimal i techno zvuka, uz nastupe internacionalnih zvezda i talenata lokalne klupske scene, na kvalitetnom Funktion-One ozvučenju i uz odabranu ekipu osiguraće nezaboravan provod na danceflooru!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..