Večeras 24.02. prvi put pred publikom kluba Kult, Marko Milosavljević kao poznati virtuoz spajanja svih nijansi house i techno zvuka u jednu notu predstaviće se unikatnim setom, dok će Kid Kimi sa svojim jedinstvenim odabirom često i zaboravljenih traka i dubokim bass linijama zaljuljati jedan od najboljih sound sistema sveta – Funktion-One. Ovo veče savršeno će upotpuniti Dejan Nedeljković, koji će publiku u ovu muzički veoma kvalitetnu noć uvesti posebnom fuzijom electro, house i minimal bitova. Ulaznice se mogu kupiti na vratima kluba, po ceni od 800 dinara.

Poznat kao veliki kolekcionar vinyla, kao i ljubitelj sintisajzera, klavira i ritam mašina Marko Milosavljević konstantno eksperimentiše i istražuje sve forme elektronske i alternativne muzike. Njegova kolekcija od nekoliko hiljada ploča ne poznaje vremenska i žanrovska ograničenja, a u njoj se može pronaći, od techna i house-a, do jazza, soula, funka, disca i boogie-ja.

Više od decenije unazad Kid Kimi propagira poseban muzički spektar, dok u svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima, dokazujući da DJ-ing ne zna za granice, uvek u fuziji ambienta, deepa, duba, house-a i techna.

Dejan Nedeljković – polovina dvojca Trip & Tics svoje muzičko putovanje počinje 2000-ih godina. Kao DJ nije vezan za jedan muzicki pravac, već za muziku koja pokreće neobuzdani energetski rollercoaster.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..