Get EXITed žurka, koja će biti održana 7. septembra u Velikom parku u Strumici, donosi u ovaj makedonski grad uzbudljiva svetska i regionalna imena! Na veliku letnju žurku stižu jedna od vodećih italijanskih techno zvezda Deborah De Luca, globalni hitmejker, producent i DJ Mahmut Orhan, neprikosnovena balkanska trap kraljica Senidah i jedan od najpoznatijih regionalnih DJ-eva s internacionalnom karijerom Kristijan Molnar. Uskoro će biti objavljeno još imena, a ulaz na ovu žurku, koja će trajati čak devet sati, slobodan je!

Get EXITed u prelepom gradu Strumici najavljuje pokretanje Exitovog festivala u Makedoniji, planiranog za 2023. godinu.

Deborah De Luca, poreklom iz Napulja, spada u vodeće ženske techno zvezde sa armijom fanova! Svoj energični i tvrd techno zvuk nedavno je potvrdila albumom „She Sleeps", koji je objavila u okviru sopstvene izdavačke kuće Solamente Records. Iza sebe ima impresivne setove, a samo neki od njih su za Cercle ispred francuskog dvorca Šambor, zatim set u saradnji sa prestižnim svetskim magazinom Mixmag, snimljen na vrhu napuljskih stambenih zgrada, svetu poznatih iz serije „Gomora", kao i onaj za Beatport, čija je lokacija stadion Diego Armando Maradona. Samo ovi setovi zajedno broje preko 30 miliona pregleda, dok Deborah De Luca na Instagramu ima skoro dva miliona pratilaca! Ove brojke samo potvrđuju izbor uglednog svetskog magazina DJ Mag, koji je Deborah 2020. svrstao među 100 najboljih DJ-eva na svetu! Nju je legendarni Pete Tong u BBC Radio 1 Essential Mix-u 2019. godine predstavio kao „techno kraljicu Napulja". Deborah De Luca je u proteklim godinama itekako prevazišla italijanske granice, a sada svoje muzičko iskustvo i harizmu donosi u Strumicu!

Mahmut Orhan kombinuje deep house, groovy indie dance i etno zvuk, a pravu pometnju na muzičkoj sceni napravio je 2016. godine izbacivši numeru „Feel" (feat. Sena Sener), koja danas broji skoro pola miliona pregleda i strimova na YouTube i Spotify. Karijeru Mahmuta Orhana lansirao je njegov nepogrešiv talenat za pravljenje hitova, koji su zajedno skupili skoro vrtoglavih milijardu pregleda. Kao jedan od najperspektivnijih izvođača dance muzike današnjice, Mahmut Orhan je u poslednjih nekoliko godina postao obavezno ime vodećih svetskih festivala, a u Strumicu donosi svoje megahitove direktno sa svetskih top lista!
Fantastična Senidah odsečno maršira domaćom trep scenom poslednjih pet godina. Njen glas je specifičan i sirov, muzika u isto vreme snažna i nežna, dok na sceni zrači neverovatnom energijom i bez straha pliva u kontrastima od najjače Balkanke do ranjive Slađane. Saradnje sa imenima kao što su Coby, RAF Camora i Atlas Erotika izdvojile su je na sceni kao kameleona spremnog da publici pruži sve što ima. Najnovijii singl „Behute" još jedan je dokaz njenog diverziteta, a 28 miliona YouTube pregleda za pola godine jedinstveno su ljubavno pismo njene publike.

Kristijan Molnar smatra da spada u vrstu radoznalih DJ-eva, pa su i njegovi nastupi puni sveže i raznovrsne muzike. Na repertoaru jednog od vodećih DJ-eva u Srbiji su melodic i deep techno, twisted disco, NYC house, weirdo-dark, modern wave, bitter beats, sweet soul i drugi neobični stilovi, a takvu muziku promoviše i u svojoj uticajnoj radijskoj emisiji koja se emituje na nacionalnom Radio Beogradu.

Deborah De Luca, Mahmut Orhan, Senidah i Kristijan Molnar zajedničkim snagama donose ranovrstan i energičan zvuk u predivni Veliki park Strumice. Get EXITed žurka počinje u 21:00 časova i trajaće do 06:00.

 

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..