Ove subote, 07. maja, Easy Tiger na čelu sa Markom Nastićem i klub half su spremili premijerno gostovanje jednog od trenutno najtraženijih dj-eva minimal i house underground scene - Gene On Earth-a. Rođen u SAD-u, trenutno živi u Berlinu, Gene On Earth stoji iza popularne izdavačke kuće “Limousine Dream”, na kojoj je ugostio imena kao što su Sweely, Dyed Soundorom, Huerta i mnoge druge. Nakon brojnih uspešnih EP-jeva i prvog albuma, u junu nas očekuje njegov drugi album pod nazivom “Time On The Vine”. Gene je poznat i kao strastveni digger, a obožavaoci zvuka sa njegovih izdanja, uživaju u istom loopy house-u i u njegovim dj setovima.

Pored njega, publici u halfu će se po prvi put predstaviti i Djp, suvlasnik “Soul Print Recordings” izdavačke kuće, a deliće pult i sa Djuniorom, redovnim gostom Easy Tiger žurki u slovenačkom K4 klubu.

Za ovo 11očasovno bogato muzičko iskustvo karte su u prodaji online, kao i na svim Gigstix prodajnim mestima, a određeni kontingent karata će biti u prodaji i na ulazu u klub.

Vrata se otvaraju u 23h!

LINK ZA KARTE >>

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..