Popularan techno dvojac Bojan Vukmirović i Luka Concrete – članovi beogradskog kolektiva Concrete DJz, u subotu 5. februara u klubu Blue Moon (Zmaj Jovina 4), svim ljubiteljima tvrđeg zvuka, pripremaju specijalan b2b set, u okviru Oscillate muzičkog koncepta. Domaćin Oscillate žurke je Timmy Mendeljejev koji kroz svoju muziku „oscilira“ oko „sredine“ ambiciozno istražujući ekstreme. Bojan Vukmirović kreće se kroz techno žanr, raspona od dosta mračnog i tvrdog do onog melodičnijeg. Pult je delio sa velikanima svetske underground scene, a njegove trake našle su se na izdanjima etiketa Reload Black, Naked Lunch, Eclipse Recording, Blackout Audio.

Njegovog kolegu, Luku Concrete, odlikuje dugogodišnje prisustvo na domaćoj techno sceni, tokom kojeg je ostvario impozantnu karijeru koja se ogleda u brojnim izdanjima, nastupima i organizovanjem žurki u zemlji i inostranstvu. Pult je delio sa svetskim imenima poput Dave-a Clarke-a, Sam-a Paganini-ja i mnogih drugih. U toku studijskog rada sa Concrete DJz ekipom nastala su četiri samostalna EP izdanja na ploči i više od 20 kolaboracija sa drugim DJ-evima na sceni.

Ovaj etablirani techno duo, pružiće klaberima iskustvo kakvo nude muzičari koji su godinama u ovoj sferi.

Timmy Mendeljejev, mladi DJ i producent, tvrdi pobornik andergraund kulture koji preferira atmosferičnu klupsku muziku koja u osnovi mora biti saundtrek za trenutno raspoloženje, dok njegovim setovima preovladava techno pun zamki, breakbeat-a i povodljivih melodija, suvih perkusivnih podloga. Kroz svoje produkcijsko stvaralaštvo teži da motiviše i sluša svoj instinkt, bez kompromisa. Trenutno radi na novom projektu Ain’t koji predstavlja kopanje po neistraženim sferama muzike uz veliko žanrovsko variranje, dok u osnovi nosi široku paletu techno zvukova u kombinaciji sa mnogo lucidnih tonova.

Cena ulaznica do ponoći je 400 dinara, dok će se posle ponoći ulaz naplaćivati 500 dinara.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..