Jedan od najpopularnijih beogradskih letnjih klubova, Barutana, ovog vikenda otvara osmu sezonu klupskih večeri. Ljubitelji elektronskog i alternativnog zvuka uživaće u muzici omiljenih lokalnih di-džejeva. U petak 4. juna od 19 časova do ponoći, za di-džej pultom će se smenjivati Ilija Đoković, muzički talenat sa veoma uspešnom internacionalnom karijerom, ponosni član Drumcode familije i nesumnjivo jedan od najboljih techno producenata sa naših prostora;

Kid Kimi koji se već deceniju unazad izdvaja po posebnom muzičkom spektru, dok u svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima, uvek u skladnoj fuziji ambienta, deep-a, dub-a, house-a i techno zvuka i mlada Lanna koja je odnela drugo mesto na prošlogodišnjem Let’s Mix It takmičenju, a od koje možemo očekivati melodic techno i progressive, uz eksperimentisanje i sa minimalom, deep-om, tech house-om.

Sledeće večeri, u subotu 5. juna, u istom terminu, za muzičku selekciju u klubu zaduženi su: Lea Dobričić, jedna od najpoznatijih regionalnih ženskih izvođača koja preciznom tehnikom miksanja, odabirom traka i neverovatnom elegancijom donosi neverovatnu količinu energije na dancefloor; Andrew Meller, producent koji je osvojio svetske top liste i bine velikih festivala poput UNTOLD-a i Amsterdam Dance Event-a, a zahvaljujući remiksu pesme “Born Slippy” ostavio je trag na globalnoj elektronskoj sceni i Katalina – pobednica prošlogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja, koja preferira muziku koja se kreće od house-a do techna, energične ritmove, cross-genre setove i uvek je puna pozitivne energije koju stvara na stejdžu i deli sa publikom pri svakom njenom nastupu.

Dozvoljeni broj publike je ograničen i prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa. U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent dnevnih ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.

Krajem juna očekuje nas i gostovanje Matadora, revolucionarnog umetnika sa blistavom reputacijom svestranosti.

Na samom događaju poštovaće se sve propisane zdravstvene i bezbednosne mere predostrožnosti koje se organizuju u cilju maksimalne zaštite posetilaca, izvođača i zaposlenih, a koje će biti u skladu sa predviđenim merama propisanim od strane Kriznog štaba. Apelujemo na sve posetioce kluba Barutana da odgovorno posećuju žurke i poštuju mere zaštite.



<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..