Svakog vikenda, u večernjim terminima, putem Facebook kanala Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija. Obzirom na uvođenje vanrednih mera na teritoriji naše zemlje, koje je propisala Vlada Republike Srbije, a u cilju suzbijanja širenja virusne zaraze COVID-19, Blender ekipa nije u mogućnosti da realizuje redovne klupske programe u narednom periodu. Tim povodom, Blender pokreće serijal onlajn žurki, odnosno facebook live stream-ova, pod nazivom BLENDER HOUSE PARTIES, putem svojih digitalnih kanala komunikacije.

Svi programi i sadržaji biće prilagođeni trenutnom stanju i dostupni na društvenim mrežama: Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija.

Prva u nizu BLENDER HOUSE PARTIES onlajn žurka održaće se ovog vikenda, kada će se iz svog kućnog studija, u petak 27. marta, od 21h do 23h uključiti Kid Kimi – DJ koji u svojim setovima u eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima elektronske muzike i već godinama unazad propagira poseban muzički spektar, kroz fuziju ambient-a, deep-a, dub-a, house-a i techno-a, dokazujući da DJ-ing ne zna za granice.

U subotu 28. marta, od 21h do 23h, ekipa DE & MO zabavljaće nas uz svoj melodični techno i odvesti na jedno virtualno muzičko putovanje u Berlin. Ovaj dvojac postao je prepoznatljiv po hybrid DJ setovima tokom kojih klasičan DJ-ing spajaju sa live act-om i postojeće trake oplemenjuju dodatnim semplovima i efektima.

BlenderHouseParties Live Stream #1: OVDE

Pratite naše kanale na društvenim mrežama i saznajte o novim aktivnostima i narednim epizodama BLENDER HOUSE PARTIES!
Budite odgovorni i ostanite kod kuće.

#ostanikodkuće #stayhome
www.blender.co.rs

Striming će biti dostupan putem sledećih platformi:

www.facebook.com/barutanabeograd
www.facebook.com/hangarbeograd
www.facebook.com/CentralDanceEvent
www.facebook.com/dot.belgrade
www.facebook.com/freedommusicsrbija
www.facebook.com/KidKimi
www.facebook.com/we.are.demo

<<  April 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
  

Putopisi, Intervjui..