Najlepše i najdugovečnije urbane tradicije su one koje se dese spontano.  Kada je grupa prijatelja simbolično okupljena oko imena KoBajagi pre tri godine organizovala prvi Momčilbal, nije ni slutila da započinje serijal najposećenijih gradskih žurki. Momčilbal znači maskenbal Momčilu Bajagiću u čast. I svaki put se dešava oko Bajaginog rođendana, ove godine prvi put u klubu Garaža u subotu 22. februara od 22h. Svake godine se Beograđani oblače u Bajagine stihove i uvek na novom, većem mestu, jer sve više ljudi iz godine u godinu želi da prisustvuje jednom od najsimpatičnijih beogradskih dešavanja!

Ovoga puta KoBajagi DJ tim odlučio se za klub Garaža, pre svega zbog kapaciteta, komfora i radnog vremena - do jutra!

,,Išli smo po klubovima skoro svaki dan, tražili smo novo mesto gde je Momčilbal. Vožnja se završila u Garaži. Dole ispod Slavije, kad se šina savije - ne baš mala sala, ali dobar klub! Ne znamo koliko ima napona u voltima, ali znamo da nema komšija da se žale čak i da pesma nije takva da može da se otpeva. Pa ipak nemojte da vas emocija ponese, potpuno je nepotrebno da bacate ordenje tad u Savu. Bižuteriju na ruke i naravno - maske na glavu", poručuju iz KoBajagi tima.

,,Vidi šta smo ti uradili od pesme, Bajaga" moto je i ovogodišnjeg Momčilbala, koji je zakazan za subotu, 22. februar. Ulaz se naplaćuje simboličnih 200 dinara.

<<  April 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
  

Putopisi, Intervjui..