Klub DOT ovog petka 13. decembra  otvara svoja vrata svim ljubiteljima techno-a, kada će se za di-džej pultom smenjivati legendarni producent i di-džej iz Novog Sada – Avoid aka Vladimir Aćić, SMT#nG čija se selekcija ogleda u plasiranju muzike koja je vanvremenska i Kid Kimi koji već dugi niz godina propagira poseban muzički spektar. Avoid aka Vladimir Aćić je producent, di-džej i professor u „DJ Školi“, u rodnom Novom Sadu. Iako u rečniku engleskog jezika „avoid“ označava izbegavanje, Vladimir Aćić važi za nezaobilaznu ličnost na regionalnoj elektronskoj sceni. U eksplozivnost i energičnost njegovih setova uverili su se svi klaberi koji su ga slušali.

Avoid je artist koji vešto balansira između zvuka, selekcije, vajba i momenta. Početak uspona u Vladinoj karijeri nastao je nakon nastupa na festivalu EXIT 2003. godine kada je njegov set od strane publike proglašen za najbolji te godine, ostavljajući iza sebe legende miksa Jeff Mills-a i Pete Tong-a, nakon kojeg su se godinama nizali brojni internacionalni uspesi. Ubrzo je postao miljenik i štićenik Uroša Umeka i krenuo na turneje koje su ga odvele širom Evrope, te su usledila izdanja za prestižne etikete Analytic Trail, 1605, Sleaze i Italo Business, KONFLKT, 1605 Music Therapi, Monosaccharide, Digitronica. Nakon skorašnjih uspeha na regionalnim etiketama i povratka sa letnje turneje po Evropi, Avoid dobija sve više pažnje. Vladimirov zvuk postao je sinonim za moderni oblik energičnog, gotovo abrazivnog techno-a sa širokim spektrom melodija, te vam toplo preporučujemo njegovo izdanje “SEKTOR”.

SMT#nG je odavno započeo svoje muzičko putovanje i lansirao se po celoj klupskoj teritoriji Srbije. Vrlo prepoznatljva i energična selekcija prate ovog momka, koji se konstantno trudi da predstavi sopstvenu muzičku širinu. Kroz svoj rad stalno podseća da je moguće napraviti hibridnu muzičku ekskurziju, kroz koju se mnogo toga može shvatiti i saznati.

Kid Kimi u svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima elektronske muzike, a njegovi nastupi uvek su fuzija ambient-a, deep-a, dub-a, house-a i techno-a, dokazujući da di-džejing ne zna za granice. Pored mnogobrojnih klupskih žurki i nastupa na najvećim domaćim festivalima, di-džej pult je delio sa velikim svetskim imenima elektronske scene kao što su: CamelPhat, Oxia, Kerri Chandler, Kenny Larkin, Vince Watson, Nic Fanciulli, Rolando, Eric Cloutier, Chymera, Aril Brikha, Carlo Lio. Svoj zvuk uvek prilagođava atmosferi i publici koja se sa njegovih setova vraća sa mnogo pozitivne energije.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..