Poznati nemački DJ i producent i jedan od najznačajnijih predstavnika house i techno zvuka – Butch, stiže nam na najveće prolećno Topljenje zajedno sa legendarnim nemačkim oldschool live dvojcem Der Dritte Raum 20. aprila u Beograd u Hali 8 Beogradskog sajma!  Domaću podršku činiće majstori svog zanata Dee i Goya koji će vas istopiti seksi gruvom. 

Butch se smatra jednim od najvećih imena na nemačkoj sceni, sa preko stotinu nastupa godišnje na najpoznatijim svetskim festivalima i klubovima.

Njegove produkcije nalaze se u katalozima poznatih etiketa kao što su Desolat, Cocoon, Rekids, Sei Es Drum, Bouq records, Visionquest i Hot Creations, a magazine Groove ga je nekoliko puta proglasio za producenta godine.



Producent Andrias Krüger i live kopilot Ralf Uhrlandt stoje iza projekta Der Dritte Raum / „Treća soba“. Ovaj nemački live oldschool dvojac započeo je svoju karijeru još davne 1994. godine potpisujući za Sven Väthov label Hearthouse. Napravili su par himni u elektronskoj muzici „Hale Bopp“, „Polarstern“, „Swing Bopp“ koje se i dan danas remiksuju od strane najpoznatijih svetskih imena. Decembra prošle godine izdali su „25 Years D3R Album“ koji sadrži sve njihove klasike.

U prodaji su karte po ceni od 1190 rsd za regularne / 1690 za VIP dostupne na svim biletarnicama Eventim Serbia, GIGS TIX i DD Tickets

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..