Elektropionir - otvaranje! ⚡⚡⚡ 17, 18. i 19. mart, 22h ⚡⚡⚡ Elektropionir, Cetinjska 15 - Klub Elektropionir se nalazi u samom srcu grada, na mestu gde je nekada bila pivara Đorđa Vajferta i Ignjata Bajlonija, s one "druge" strane Skadarlije, na parkingu u Cetinjskoj 15. Zašto Elektropionir? Možda budućnost stvarno čeka iza ugla, možda je to zbog toga što je to deo detinjstva cele jedne generacije, a možda i zbog toga šta želimo da budemo pioniri u poslu kojim se bavimo.

 

Za muzički program su odgovorni ljudi kojima je muzika život, a u ponudi biće eklektičan izbor najtalentovanijih pojedinaca i grupa beogradske koncertne i klupske scene uz česta gostovanja inostranih izvođača uz savršen zvuk i rasvetu.

 

Želimo da Elektropionir bude mesto gde ćete dolaziti i kada se ništa ne dešava, da popijete piće, porazgovarate, pročitate nešto, samo sedite i razmišljate. Želimo da stvorimo mesto koje će biti prirodno stanište ljubitelja muzike, otvoreno za sve subkulture, mesto u kome će vam biti prijatno da provodite i dane i noći.

 

Program otvaranja:


Četvrtak 17. mart, 22h Miki & Vuča (Darkwood dub)
Petak 18. mart, 22h Gordan Paunovic, Vlada Janjić & DJ Brka
Subota 19. mart, 22h Mystic Stylez

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..