Sećate li se onog davnog doba kada su ljubitelji elektronske muzike mogli da dobiju samo jednu žurku tokom vikenda, a afterparty je obično organizovan u privatnoj varijanti kod nekoga u stanu? Dorćolski klub KPTM, poznat po sjajnoj atmosferi i gotovo opipljivoj energiji pokrenuo je novi koncept jutarnjih žurki koje počinju od 4h – Party@4. Ovog vikenda očekuju nas dve žurke: Milk & Honey vol.2 (petak, 12. mart) i Belgrade Afterhours (subota, 13. mart).

 

Kvalitetni izvođači, klubovi, sjajan program i različiti muzički pravci u elektronskoj muzici podelili su beogradsku publiku. Party@4 je  ponovo ujedinjuje i mogućava joj da uživa uz sjajan vajb iskusnih domaćih i stranih di-džejeva i to nakon svih žurki u gradu. A za sve one koji dođu u prvih sat vremena, odnosno između četiri i pet ujutru, ulaz u svemir kvalitetne petočasovne muzike je besplatan.

 

Petak, 12.mart:  Milk & Honey vol.2

 

Petar Cvetkovic (Happy People) - Jedan od pionira domaće elektronske muzike, DJ i producent koji više od 20 godina dominira beogradskom klupskom scenom. Goya (FunPro4) - Poznat po sjajnoj klupskoj atmosferi koju diže do usijanja zbog čega nemamo potrebu da silazimo sa dance floor-a. Kao isvaki put provozaće vas svojim trakama punim dobrog vajba od deep-house-a do deep tech-a.

 

FB event

 

Subota, 13.mart: Belgrade Afterhours

 

Kristina Lalić (Start Records) - Jedan od najkvalitetnijih ženskih DJ-eva i producenta, deo organizacije „Hear it, Feel it, Move it”, sarađivala sa velikim imenima domaće i strane techno scene kao što su Machine, Salar, Steffen see Baumann, Ambivalent, Matt Hardinge, Shinedoe i mnogi drugi.

 

Mancha (Mad Mole / Belgrade Afterhours) - Iskusni beogradski DJ koji nas već više od deset godina maestralno diriguje anderagraund klupskom scenom. Zajedno sa Markom Panićem pokrenuo je projekat Belgrade Afterhours, koji je trenutno najposećeniji after party koncept u Beogradu.

 

Mark Panic (Belgrade Afterhours) - DJ i producent čije ime obožavamo da vidimo na line-up-u najavljenog eventa. Iskusno se poigrava različitim muzičkim pravcima, od techna, tech house do deep house.

 

FB event

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..