Ako je otvaranje prošlog vikenda najavilo sjajnu sezonu u jednom od najboljih letnjih klubova u Beogradu, ovaj vikend je svakako opravdao i prevazišao sva očekivanja! Terassa Lounge, klub smešten na najatraktivnijoj beogradskoj lokaciji – Kalemegdanskoj tvrđavi, sa sjajnim ambijentom i spektakularnim pogledom, potvrdio je i ove nedelje zbog čega je jedna od omiljenih destinacija svih ljubitelja kvalitetnog noćnog provoda u Beogradu.

 

Među stotinama posetilaca koji su između petka i nedelje prodefilovali kroz lokal, kamere su uspele da, između ostalih, u subotu uhvate fudbalera Vujadina Savića koji je u provod ovog puta pošao bez njegove lepše polovine, Mirke Vasiljević; dok je u nedelju objektiv u provodu uhvatio i jednog od najboljih i najpopularnijih domaćih glumaca, Miloša Bikovića, dok je uživao sa prijateljima na Sunday Set Matineu.

 

Osim toga, klub Terassa Lounge je ovog leta spremio posetiocima verovatno najbogatiji program od svih beogradskih lokala. Pre svega, svakog radnog dana od 18:00 na Terassi imate priliku da uživate u After Work lounge atmosferi; utorkom uveče muziku pušta čuveni beogradski DJ dvojac ZWEIN. Petak i subota su rezervisani za udarnu DJ ekipu beogradskog klabinga u sastavu Goran Starčević, Ike, Oysha, Marco, Miloš Starčević i drugi, a nedelja je vreme za lagani Sunday Set Matinee sa početkom od 18:00, na kom možete da se opustite pred ponedeljak uz deep i soulful house, koji za vas puštaju Danijel Čehranov, Goran Starčević i drugi, uživate u pogledu i zalasku sunca i pripremite se za narednu radnu nedelju.

 

Vidimo se na Terassi!

<<  Oktobar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Putopisi, Intervjui..