CMOK je društvena organizacija, nastala sa ciljem promocije elektronske andergraund muzike i  istraživanja svih njenih nedovoljno zastupljenih žanrova, kao i stvaranja alternativne kulture i pozitivnog uticaja na okolinu. Organizacija je stvorena uz pomoć ljudi koji su se okupili oko Alcazar Bar‐a, sa ciljem da sačuvaju andergraund kulturu u manjim sredinama. Organizatori će pored dobrog provoda pokušati da kroz jedan vid edukacije, ukažu mladim ljudima kako jedna ozbiljna scena treba da zvuči.


Mesto održavanja žurki je „Alcazar Bar“, lokal koji je nastao od starog vinskog podruma, smešten na čuvenom izletištu „Potok“ u Crvenki. Kako organizatori navode lokal je izmešten iz grada, i upravo zbog toga žurke odišu posebnom atmosferom i doživljajem potpune slobode. U toku letnje sezone, žurke se premeštaju na terasu ispred lokala sa pogledom na jezero i okolnu prirodu.


CMOK predstavlja:
Petak, 01.05.2015
Caffe Bar "Alcazar", Crvenka

MILOŠ JOVANOVIĆ / Public ∏ Pee

MILAN ŽIVANOV / un:usual

Vuk & Runy / CMOK

Miloš Jovanović (Public Pee), Milan Živanov (un:usual) i Vuk & Runy (CMOK) u petak 1. maja nastupiće na Crvenačkom Potoku. Organizacija CMOK baš tada slavi prvu godinu postojanja, koja je donela mnoge nezaboravne žurke.


ULAZNICE: Zbog velikog interesovanja, ali i radi očuvanja dobre atmosfere koja prati žurke, do karata se može doći samo posle rezervacije na zvaničnoj fejsbuk stranici organizacije CMOK, broj karata je ograničen na 100, a cena ulaznice je 200din.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..