Zaljubljenici u elektronsku muziku, clubbing i festivale, sve više uz pažljivo odabran line-up cene i dobar sound system. Ulaganje u opremu i zvuk izvođačima omogućava kvalitetniju izvedbu, a publici neuporedivo bolje iskustvo uživanja u muzici.

 

Splitski Kameleon, mali klub s kvalitetnim programom koji posebnu pažnju pridaje elektronskoj muzičkoj sceni, prepoznao je važnost svih ovih sastojaka za dobru zabavu i, odlučivši se upravo za savršen zvuk, postao prvi klub u Hrvatskoj sa najboljim svetskim sound systemom - Funktion One.

 

 

Osim što ga doslovno obožava veliki Carl Cox, što su ga za svoje nastupe koristili Jamiroquai i Underworld, obavezna je oprema na velikim muzičkim događajima poput Glastonburyja i Burning Man festivala. Među ponosnim vlasnicima F1 ozvučenja su i 'zloglasni' berlinski Berghain, njujorški Cielo, Space na Ibizi, a od sada i klub Kameleon iz Splita.

 

Premijera Kameleonovog novog Funktion One ozvučenja održava se u subotu, 29. novembra, uz jedno od najvećih imena svetske techno scene, DJ-a i producenta Valentina Kanzyanija. Za zagrevanje i podršku tu su i  Mariano Mateljan te Madezh iz Cruise ekipe, koja ovom prilikom obeležava prvi rođendan.

 

Ulaznice se mogu nabaviti u klubu Kameleon, u pretprodaji po ceni od 40 kn, a na dan događaja po 60 kn.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..