RNB CONFUSION GRIČ WITCH je posebno kreiran Halloween događaj sa bogatom scenografijom i kostimografijom čije je mjesto radnje staro kultno kino GRIČ koje se nalazi u Jurišićevoj 6 u centru grada preko puta MC Donalds-a. U originalnom ambijentu kina Grič 31.10. vampiri, vještice i zombiji moći će uživati u kultnim horor filmovima već od 21h, dok će sam GRIČ WITCH party startati u 23h u klubu i kinu Grič.

 

Od 23h kino i klub Grič u Jurišićevoj 6 postat će mjesta krvavog RNB Confusion party-ija na kojem je kostimografija izuzetno poželjna, a vaši žedni domaćini, rezident DJ vampiri SHEKO i ZRNA odvest će vas u nepoznato uz specijalno gostovanje grofa dracule DJ INDEPENDENT-a.

 

250 odabranih RNB Confusion krvožednika tulumarit će u kinu Grič uz krvave akcije i posebnu halloween ponudu Južnjačke Utjehe:

 

SOCO SPRITE 2x = 35 KN

SOCO COKE 2x = 35 KN

 

Usporedo sa kino GRIČ koji je limitiran brojem na samo 250 odabranih, kada se dosegne puni kapacitet party-ija, klub VIP će otvoriti svoja vrata te postati novo mračno utočište RNB Confusion Halloween Partyija.

 

ULAZ:

 

(SAMO) KINO GRIČ WITCH PARTY: 20 KN

KINO GRIČ + KLUB VIP HALLOWEEN EXPIRIENCE: 30 KN

(SAMO) KLUB VIP: 20 KN

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..