Beogradski di-dzej duo, 10. oktobra od 23h proslavice svoj cetvrti rodjendan, a vec tradicionalno, kao i svake godine zurka ce biti odrzana u KC Gradu. Osim slavljenika Johane i Dusana Lilica nastupice i HETEM - eksperimentalni solo projekat Strahinje Beganovica, kao i clanovi beogradskog underground dance di-dzej pokreta Beyond House Ognjem i Vitanov.


Poseban vizelni identitet, video projekcije, crtanje grafita, lightsaber-i i druge novine, uz uvek kvalitetnu elektronsku muziku za ples do jutra - to su Banda Panda Parties. Kao grupa entuzijasta okupljena oko ideje da donesu drugacije iskustvo nocnog provoda u protekle cetiri godine organizovali su brojne zurke koje je svaki put posetilo vise stotina ljudi.


Muzicko-vizuelni duo u cast proslave cetvrtog rodjendana spremaju brojna iznenadjenja, a u saradnji sa vizuelnim umentikom Nikolom Pavlovicem za 10. oktobar je pripremljen poseban vi-dzejing, dok je u njegovoj reziji kreiran i video koji najavljuje rodjendan beogradskog dua. Vizuelana resenja za zurku ove godine radio je Emir Esh Sehovic, poznati umetnik iz Tuzle. Svi koji dodju imace prilike da vide i cuju zasto su to zurke o kojima se dugo prica!

 

Kc Grad, Brace Krsmanovic 4, od 23h

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..