Shlep je već vrlo prepoznatljivo urbano mesto na reci, sa atraktivnom lokacijom na novobeogradskoj strani, sa koje se pruža pogled na stari Beograd. Mesto jedinstvenog šmeka, fantastičan spoj kulturnih dešavanja i kvalitetnog noćnog programa. Za samo jednu sezonu Shlep je postalo nezaobilazno mesto na mapi grada, atraktivno i inspirativno mesto kako za Beograđane tako i za posetioce Beograda.

 

Kulturni centar Shlep će i u novoj letnjoj sezoni imati veoma dinamičan program koji će spajati različite vidove umetnosti, multimedijalne sadržaje, nesvakidašnja i atraktivna dešavanja, tematske i plesne večeri, stand up nastupe, filmske projekcije...

 

Noćni klub Shlep idealno je mesto za ljubitelje dobrog provoda. Istančan muzički program, koncerti, dj-ing, clubbing atmosfera…Poseban pečat noćnom programu daće dj-evi Marko Gangbanger i Ognjen Krstić.

 

Shlep je otvoren za kućne ljubimce. Poseduje i pristan za brodiće. Na Shlep-u postoji mogućnost rentiranja bicikala i čamaca. Postoji obezbeđen wi-fi internet.

 

Osetite atmosferu Beograda na najbolji mogući način, uz reku, daleko od gradske vreve. Dođite i osetite harizmu Shlep-a, relaksirajte se, napunite baterije, i nabacite osmeh na lice.


VIKEND OTVARANJA:

 

Četvrtak 05.06., 22:30h, besplatan ulaz

INDIE-GO!

 

Petak 06.06., 22:30h, ulaz 100 dinara

DJ OGNJEN KRSTIĆ

 

Subota 07.06., 22:30h, ulaz 100 dinara
MARKO GANGBANGER

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..