BCB 2013 predstavlja Berklee International Network: NEWPARK MUSC CENTRE (Dablin, Irska). Berklee Clinics Belgrade u 2013. godini započinje prezentaciju muzičkih koledža i akademija iz različitih krajeva sveta - članica Berkli International Network. Na ovaj način Multikultivator će muzičarima, studentima i muzičkim pedagozima u Srbiji omogućiti učešće u radu mrеže kојu је „Berklee College of Music“ rаzviо u cilјu аrtikulаciје i unаprеđеnjа sаvrеmеnоg muzičkоg оbrаzоvаnjа.

 

Naš cilj je da krоz dinаmičаn prоcеs radionica, majstorskih časova i audicija u saradnji sа 19 rеnоmirаnih instituciја iz SАD, Brаzilа, Јаpаnа, Маlеziје, Nеmаčkе, Finskе, Irskе, Frаncuskе, Grčkе, Špаniје, Izrаеlа, Kоrеје, Еkvаdоrа, Portorika, Argentine... ponudimo nova znanja, nova iskustva i otvorimo nove mogućnosti za profesionalno usavršavanje muzičara i muzičkih pedagoga iz Srbije u obrazovnim institucijama članicama BIN širom sveta.

 

Ove jeseni u škola u fokusu je NEWPARK MUSIC CENTRE iz Dablina. Osnovana 1979. godine Newpark Music Centre jedna je od najvećih privatnih muzičkih škola u Dablinu i opslužuje više od 1000 studenata.

 

Newpark Music Centre jedan je od osnivača Međunarodne Aoscijacije Džez Škola (International Association of Schools of Jazz - IASJ). Odeljenje za džez i savremenu muziku (Jazz and Contemporary Music Department) osnovano je 1986. godine i do danas je izgradilo reputaciju najboljeg obrazovnog centra za džez i srodnu muziku. Tim predavača čine pažljivo odabrani profesori i najznačajniji muzičari iz Irske i inostranstva čiji je zadatak da održe korak sa najsavremenijim muzičkim tehnikama kao i konceptima i trendovima u obrazovanju.

 

Newpark Music Centre sa ponosom predstavlja dva programa studija: Bachelor of Arts in Jazz Performance (BAJP) i Berklee Track (Higher Certificate in Music) koji omogućava da studije započnete u Irskoj a završite na Berklee college of Music u Bostonu.

 

Program Berklee Clinics Belgrade realizuje se u muzičkoj školi „Stanković“ i Mikser House-u u partnerstvu sa Berklee college of Music, Berklee International Network i Newpark Music Centre a uz podršku Sekretarijata za kulturu grada Beograda i GO Savski venac.

 

Prijave za učešće u programu Berklee Clinics Belgrade 2013, kao i dodatne informacije potražite na www.multikultivator.org.rs

 

<<  April 2022  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Putopisi, Intervjui..