Pank rokeri Goblini promovisaće svoj novi CD album "Roba s greškom" druženjem sa novinarima i fanovima u Novom Sadu od 12:00 u sredu 13. novembra u klubu "The Quarter". Članovi Goblina će potpisivati kupljene CD-ove "Roba s greškom", družiti se i fotografisati sa fanovima.

 

Povodom izlaska novog albuma bend je pokrenuo redizajnirani zvanični sajt: goblini.com

 

 

CD "Roba s greškom", koji objavljuje promoterska kuća Long Play, nedavno je najavio singl/spot "Deca iz komšiluka".

"Nadam se da će ljudi pronaći sebe u ovom albumu, pošto bi mi to bilo mnogo draže nego da im se svidi. Album nije predviđen za 'svideti se', nego za 'pronaći se' u svim tim temama o kojima pričamo", kaže frontmen Branko Golubović-Golub.

 

CD "Roba s greškom" biće objavljen u utorak 12. novembra kada će biti održana beogradska promocija u 12:00 u prodavnici Jugoton u Nušićevoj 27.

"Roba s greškom" stiže 14 godina od prethodnika "Re-Contra" (1999). Bend je 2001. prestao sa radom, uglavnom zbog odlaska Golubovica u humanitarne misije u Avganistan, Pakistan i druge zemlje, a ponovo se okupio 2010. godine.

 

"Rad na albumu u situaciji u kojoj su Goblini - ja živim nekih 7000 kilometara daleko od Srbije - bio je poprilično naporan i trebalo je naći masu načina i biti poprilično inovativan, pri čemu se naročito zahvaljujemo najnovijim tehnologijama XXI veka, kako bi se sve ovo izguralo do kraja", objašnjava Golubović.

Povodom izlaska CD-a "Roba s greškom", možete pogledati kratki mejking of, koji docarava atmosferu sa snimanja u novosadskom studiju "Road" i otkriva delove još nekih novih pesama: OVDE

 

<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..