resize of resize of greenday-1.jpg- nova"KNOW YOUR ENEMY" će se emitovati na više od 250 MTV kanala u petak, 24. aprila
prvi videospot sa željno očekivanog novog albuma "21st Century Breakdown.

Beograd – 14.april 2009. – MTV i VH1 ekskluzivno svetu predstavljaju premijeru najnovijeg videospota grupe Green Day – "Know Your Enemy". Spot će biti ekskluzivno prikazan na stanicama MTV, VH1, The N, Palladia, HD-muzičkom kanalu MTV Networks, MTV2, MTV Hits i internet stranicama MTV.com, VH1.com, kao i međunarodnim kanalima MTV i VH1 te MTVNHD, međunarodnom HD servisu te kompanije u petak, 24. aprila u 20 časova (lokalno vreme će biti naknadno saopšteno), što predstavlja prvu globalnu premijeru videospota na svim kanalima mreže MTV. "Know Your Enemy" će biti prvi videospot sa željno očekivanog albuma rokerskog trija, 21st Century Breakdown, koji izlazi u maju 2009.

Svetska premijera spota grupe Green Day "Know Your Enemy" predstavlja MTV-jevu jedinstvenu međunarodnu veličinu i povezuje fanove sa najnovijim i najvećim delima svetske muzičke scene. "Know Your Enemy" će doživeti premijeru u etru MTV-ja i u digitalnom obliku, koji ima više od 140 prozora, uključujući 66 kanala i 200 internet stranica u 162 države. Putem kanala mreže VH1, "Know Your Enemy" će se prikazati u 134 države širom Latinske Amerike, Evrope i Azije.


"Drago nam je što su Green Day odabrali MTV i VH1 za ekskluzivno predstavljanje njihovog najnovijeg videospota svojim fanovima širom sveta", rekao je Van Toffler, predsednik MTV Networks Music i Logo Group-a. "Već godinama uživamo u odličnoj saradnji s tim bendom i to što učestvujemo u objavljivanju njihovog poslednjeg albuma je velika stvar za sve nas."
<<  Novembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..