3. novembra u Klubu Gun, u okviru serijala Nedeljom u suton od 20 časova i 30 minuta počinje Tribute to Lou Reed veče. U centru pažnje biće Louve pesme ali i sami posetioci, koje pozivamo da ponesu instrumente, dobro se spreme i - bina je njihova. Na ovaj način, oprostićemo se od od legende kako dolikuje - njegovim i pesmama u njegovu čast.

 

Smrt legendarnog muzičara, soliste i člana Velvet Underground, pesnika i velikog namćora Lua Rida, jedan je od događaja koji je obeležio 2013. godinu. Njegove pesme, stav, gitarsko umeće, intervjui, pogled na svet i večita želja da se menja i da nikada ne stoji na jednom mestu, odavno su ga svrstali uz bok velikanima rokenrola kao što su Bob Dilan, Nil Jang, Kit Ričards, Džimi Hendriks...

 

I srpski muzičari su često svoje nadahnuće tražili u pesmama Velveta, ali i mnogim drugim pločama tokom uzbudljive Luove karijere. I zato želimo da obeležimo ovaj trenutak u vremenu!

 

Početkom 2014. godine napravićemo pravu feštu u čast Lua Rida, ovo neka bude samo malo zagrevanje.

Za sada je nekoliko muzičara potvrdilo učesće !

 

Ulaz u klub je 200 dinara.

Istog dana od podneva do pet, održaće se druga ovogodišnja berza ploča u Ganu!

Klub će biti pretvoren u prostor koji će okupiti pre svega ljubitelje i poštovaoce muzike, a potom i one koji će berzu posetiti kako bi kupili neki od omiljenih albuma ili retkih izdanja stripova, knjiga, bedževa, plakata ili majica.

 

U prijatnoj atmosferi kluba, uz tople i hladne napitke, posetioci će imati prilike da provedu nekoliko prijatnih sati u razgledanju, okruženi muzikom, baš onako kako se to radi širom sveta.

 

Za sve posetioce ulaz na berzu će biti besplatan!

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..