DJ KOJI JE SVIRAO NA PRIVATNIM ZABAVAMA PINK, CHRIS BROWN I FLORIDA SPECIJALNI JE GOST 10 ROĐENDANA RNB CONFUSIONa U KLUBU LEMON. U srijedu i četvrtak, 30. i 31. listopada, ekipa RNB Confusion-a obilježit će jubilarnu obljetnicu kroz dva slavljenička dana u klubu Lemon, te u Warm Up varijanti u wine baru La Bodegu. Nastupit će eminentna imena zagrebačke scene koja su kroz ovih deset godina postojanja programa obilježili RNB Confusion.

 

Na dva tematska floor-a, na DJ pultevima razmjenjivat će se DJ-evi Oli Dobolli, Phat Phillie, Bizzo Bodega, Em Bee, Sheko, Independent te specijalni gost iz Njemačke DJ Kandee, dok će uživo nekoliko r'n'b covera izvesti Ines Huskić.

 

Specijalni gost večeri na rođendanskom slavlju srijedu 30. listopada biti će njemački DJ Kandee sa stalnom adresom u Munchen. DJ KANDEE je jedan od vodećih klupskih dj-a u Njemačkoj sa zavidnom karijerom te svirkama u prestižnim klubovima kao što su Pacha i Kiss na Ibizi, Crown u Munchen ili Elegante u Dubai. U svojoj trofejnoj karijeri ističe privatne za pop zvijezdu Pink, te r'n'b izvođače Chris Browna i Florida. Na njemačkoj sceni prisutan je više od deset godina, a njegov radijski show i emisiju tjedno posluša i preko 100 000 mladih.

 

DJ KANDEE će tako u srijedu 30. listopada direktno sa svjetskih plesnih podija Dubaija i Ibize, u klubu Lemon premijerno rasplesati zagrebačku publiku u sklopu 10 rođendana RNB Confusion programa.

 

U srijedu 30. listopada, u samom srcu centra grada „La Bodegi i klubu Lemon“, ekipa RNB Confusiona rekapitulirat će posljednjih deset godina u burnom dvodnevnom rođendanskom tulumu koji će dobiti i svoju reprizu u četvrtak 31. listopada. Podsjetimo, 01. studenog je neradni dan.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..