Na promociji održanoj u utorak 8. oktobra u Galeriji ,,Božidarac”, u prisustvu novinara, kolega i prijatelja, kultni beogradski sastav Dža ili Bu predstavio je album ,,Kukovo leto” (PGP RTS, 2013). Pojačani gitaristom Vladanom Vasiljevićem - Vasketom, ali i novim basistom, Vukom Pavlovićem, Dža ili Bu uživo zvuče čvršće nego ikad! Novu energiju su preneli i na šesto studijsko izdanje ,,Kukovo leto” snimljeno u studiju Fabrika u produkciji čuvenog Theodor-a Yanni-a.


Bend je predstavio i novi spot za pesmu ,,Gole istine”, ali i najavio bogatu jesenju koncertnu sezonu u okviru koje će nastupiti u CZK ,,Božidarac” (Radoslava Grujića 3) u petak 11. oktobra u 20 časova, uz podršku sastava Hype! i Zvučni zid . Nakon Božidarca, Dža ili Bu će svirati u Lazarevcu 18. oktobra, Nikšiću 20. oktobra, u Podgorici 21. oktobra, u Užicu 22. oktobra, a 26. oktobra će ih dočekati publika u Velikoj Plani.

 

Upravo koncertom grupe Dža ili Bu u Božidarcu 11. oktobra biće otvorena nova sezona Vračar Rocks festivala čiji će organizatori, kao i prethodnih godina, nastaviti da oživljavaju muzičku scenu, ali i da podstiču stvaralaštvo kako mladih, tako i afirmisanih bendova najrazličitijih žanrova.


VRAČAR ROCKS – PROGRAM ZA OKTOBAR 2013. GODINE


Petak 11.10.2013.

DŽA ILI BU
HYPE!
ZVUČNI ZID

 

Petak 18.10.2013.

BEOGRAD
XANAX
AUF WIEDERSEHEN
ŠALTERSKI SLUŽBENIK


Petak 25.10.2013.

KUGA
GRANULOM (BG)
COURTESY OF NONE
GROTESKA

 

*Svi koncerti počinju u 20h

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..