Čovek bez hrane može da izdrži dva do tri meseca. Bez vode dva do tri dana. Ali bez vazduha svega tri do pet minuta. Otprilike toliko traje jedna pesma. Zato PROVETRAVANJE mora biti redovno! PROVETRAVANJE je trajna akcija koncertne agencije Odličan hrčak kojom se osvežava kulturni prostor muzičkim i drugim umetničkim sadržajima. U saradnji sa lokalnim zajednicama, PROVETRAVANJE će otklanjati posledice nedostatka svežeg vazduha kao što su tromost, ustajalost, obamrlost, letargija i nesvest.


Počinjemo sa Nišom koji PROVETRAVAMO u Banovini 14. septembra nastupima sastava Darkwood Dub, Obojeni program, Ti i Plastic Sunday. (Ulaznice su u prodaji po ceni od 700 dinara u Vintage shopu, Music House-u i u Energy music shopu).

Posle Niša PROVETRAVAMO i Kragujevac 21. septembra iz bašte Doma omladine uz nastupe Darkwood Dub-a, Obojenog programa i grupe Ti. (Ulaznice su u pretprodaji na blagajni kragujevačkog Doma omladine po ceni od 700 dinara).

I to je tek početak. Zajedno sa svim ljudima dobre volje PROVETRAVAĆEMO kulturni prostor u svakom gradu, u celom regionu!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..