Zelimo da Vas obavestimo da smo upravo objavili novi singl za pesmu "Kad Te Vidim" koji je potpuno besplatan za download.  Pesma se moze preuzeti putem ovog linka : http://bit.ly/KadTeVidim 

 

Bend "Ljute Papricice" objavio novu pesmu i singl "Kad Te Vidim".

Bend "Ljute Papricice" iz Beograda je upravo objavio novu pesmu pod naslovom "Kad Te Vidim".

 

Singl je besplatan za download i moze se preuzeti putem sledeceg linka: OVDE ili sa zvanicnog sajta benda.

 

Ljute Papricice iza sebe imaju pobedu na 40. jubilarnoj Gitarijadi u Zajecaru po odluci publike a pored komplicijskih izdanja imaju i album pod naslovom "U ELEMENTU", objavljen od strane PGP-RTS 2008. Bend ove godine puni 10 godina rada i nedavno je objavio singlove za pesme "Plava Silueta" i "Susret".

 

Sadasnju postavu benda cine : Srdjan Radic (vokal), Ivan Milovic (bubnjevi), Bogdan Radovic (bass gitara), Aleksandar Stojanovic (gitara) i Sava Stojanovic (gitara).

 

'Kad Te Vidim' je balada pop/rock/alternative zvuka. Veoma nam je bilo zanimljivo komponovati i svirati ovu pesmu uzivo jer u nasem autorskom repertoaru postoji samo jos jedna balada sporijeg ritma pod nazivom "Zelja Za Snom" sa albuma "U Elementu".


Experimentisali smo sa produkcijom i aranzmanom u ovoj pesmi i trazili smo tu specijalnu emociju i zvuk koji bi docarali atmosferu koju smo zamislili. Pesmu kao i prethodna 2 singla poklanjamo publici kao besplatan download. Uskoro krecemo sa snimanjem novih materijala, te ovom prilikom pozivamo ljude da nas prate putem Facebook-a i zvanicnog sajta."


Youtube Zvanicni Snimak
Website: www.ljutepapricice.com

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..