Sa izuzetnim zadovoljstvom predstavljamo novi singl mladog i talentovanog muzičara Bojana Petkovića aka Boyant koji trenutno živi, radi i gradi svoju karijeru u New York-u, SAD. U prilogu prosleđujemo tekst o ovom umetniku kao i link za spot za singl „Gimme more“ koji potpisuju čuveni producenti svetskog glasa - Bojan Dugić I Dave Comerfor.

 

To su ljudi koji se, pored saradnje sa svetskim imenima kao što su Beyonce, Jay-Z, 50 Cent, Eminem, Snoop Dogg, Sting, Shakira i Britney Spears, mogu pohvaliti i sa 4 prestižne Grammy nagrade. Ovog puta oni su prepoznali muzički potencijal u Boyant-u i rešili su da ga podrže i započnu saradnju sa njim.


Boyant se domaćoj, ali i svetskog publici, ovog leta predstavlja svojim debitanskim singlom u kojem se kao gostujući vokal pojavljuje perspektivna američka pevačica Keri Bel (oni koji prate hip hop/r’n’b scenu sigurno su zapazili ovu devojku kao glavnu akterku u spotu Chris Brown-a za singl “Gimme That (Remix)” ft. Lil Wayne  - OVDE


Singl “Gimme more” sniman je u čuvenom njujorškom MSR studiju i žanrovski se može svrstati u Hip-Hop/R’n’B zvuk mada sam izvođač ističe da pesma zapravo pripada Hip-Pop zvuku koji je svojevrsna fuzija ta dva žanra.


Verujemo da je pred Boyant-om uspešna karijera, bilo bi nam zadovoljstvo da nam izađete u susret i u skladu sa svojim mogućnostima objavite priču o Boyantu i prikažete ovaj video spot...



<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..