Svakako memorirajte naziv ovog mladog benda! Već u samom startu istaknuli su se u gomili, pobjedili na natjecanju HR Demo Klub i osvojili prvu nagradu te snimanje albuma u studiju HRT-a.

 

!ndigo 7 okupio se pri kraju 2011. godine, a njegovu današnju postavu čine : Hana Blažević (vokal), Tara Jelovac (back vokal), Roni Kranjec (bas gitara), Branimir Lozo (solo gitara), Rafael Lozo (bubnjevi), Marko Osojnik (ritam gitara) i Sandro Šandro (klavijature).

 

Na pitanje koji je njihov stil odgovaraju: „ Naš stil? Nismo ni sami sigurni. Sedmero nas je u bendu i teško je zadovoljiti sve žanrove koje volimo. Variramo između popa-funka- soula- bluesa- i rocka. Tekstove i glazbu piše Hana, aranžmane potpisuju Roni, Sandro, Branimir i Marko, a naša dva producenta (Igor Pauk i Ivan Makovec - Groovemansion studio) nam pomažu naše mnogobrojne ideje sastaviti u cjelinu. S njima radimo od početka i velika su nam pomoć i podrška.“

 

!ndigo 7 se predstavio pjesmom 'Pitanja' na natjecanju HR Demo Klub na kojem su osvojili prvu nagradu i snimanje albuma u studiju HRT-a.

Nastupili su i na koncertu Ostat će mlad - sjećanje na Krešimira Blaževića frontmena Animatora, i Haninog oca te na koncertu Zadnja stanica Prečko koji je organizirao Renato Metessi.

 

Bend je trenutno u fazi snimanja debi albuma koji predstavljaju, radiofoničnim, veselim i prpošnim prvim singlom 'Pitanja'!

 

'Pitanja' će vas sigurno osvojiti, a premijerno ga možete poslušati na svim radio postajama mreže Hrvatskog radija i to u isto vrijeme u srijedu, 19. lipnja 2013. u 16:55 sati!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..