19. jun, od 20:30h u klubu Mikser House, velika rođendanska žurka plesne škole Al Centro! Vrući latino ritmovi u vreloj letnjoj atmosferi i već dobro poznati DJ Manana koji će biti zadužen za Vaš odličan provod. Dođite da plešemo zajedno u Mikser House, Karađorđeva 46, ispod Brankovog mosta. Vidimo se. STAY TUNED!


Njihova misija je da Vam život učine zanimljivijim, a njihova sredstva su muzika i ples. Stara izreka kaže da postoje prečice do radosti i da je ples jedna od njih. Da je tako, potvrdiće Vam svi oni koji su ikada kročili na plesni podijum. Nikada nećete moći potpuno da uživate u muzici ako ne plešete, ako je ne osećate. Oni su tu da Vam pomognu da igrate uz ono što volite, ali i da zavolite muziku koja vam se činila dalekom dok uz nju niste zaplesali.

 

Al Centro, pre svega, propagira muziku iz najegzotičnijih krajeva sveta - Salsa Cubana, Bachata, Afro rumba... ali se bave i svim ostalim vrstama plesa. To je jedan od razloga što u Al Centru svako može da pronađe ples koji mu najviše odgovara.

Al Centro ima i svoj show tim koji prati trendove i stalno se plesno edukuje.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..