EKIPA RNB Confusion svake srijedu u klubu Mansion za sve ljubitelje urbane subkulture donosi val svježine na klupskoj sceni. Tako će se u srijedu 15. maja na pozornici kluba Mansion u sklopu MINI LIVE! koncepta,  zagrebačkoj publici predstaviti hip hop fenomen FIL TILEN.

Ovo najsvježije lice zagrebačke hip hop scene u kratko vrijeme je osvojio publiku svojim zaraznim hitovima kao što je "Debela" koja na youtube ima skoro 2 miliona pogleda. Uz bend obilazi Hrvatsku te nastupa uz mnoga poznata imena kao što su TBF, Edo Maajka, Frenkie, Songkillers, Connect, Elemental, Ajs Nigrutin, Marchelo, Dubioza Colektiv. Najveće uspjehe ipak postiže u svojoj solo karijeri- 2010. pobjeđuje na najvećem hrvatskom demo festivalu Minival, što je po prvi puta na našim prostorima da jedan rap izvođač live pobjeđuje rock, pop, electronic i punk bandove. Ističe ga moderna produkcija koja kombinira različite elemente glazbenih žanrova od rapa, hip hopa i funka do elektronske bass glazbe.

Nakon mini live nastupa Fil Tilena nastavljamo sa standardnim RNB Confusion repertoarom uz DJ-e: eM Bee & Sheku.
Corona i Mansion i ove srijede donose popularne akcije na barovima Mansion-a, tako će te hladno osvježenje za samo 20kn pronaći u Coroni.

RNB CONFUSION NAJAVLJUJE: 19/06 BOLESNA BRAĆA LIVE!

Čitajte nas na blogu: WWW.RNB-CONFUSION.COM

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..