U organizaciji Kreativne zajednice “No border” i SKC Novi Sad, u subotu 27. Aprila 2013.godine,  sa početkom u 21h. Novosadska publika će imati priliku da čuje poznati zagrebački rock sastav FILM, predvođen legendarnim Jurom Stublićem u klubu FABRIKA SKC Novi Sad posle više od 25 godina.

 

Grupa FILM osnovana je 1978. godine u Zagrebu i već posle prvih nastupa stekla je status prvorazredne klupske atrakcije. U jesen 1980. godine pobedili su sa pesmom “Neprilagođen” na Omladinskom festivalu u Subotici, a zatim je krenuo njihov strelovit uspeh. Pravi trijumf na ex-yu muzičkoj sceni doživeli su 1981. godine, na manifestaciji “Pozdrav iz Zagreba”, održanoj  u Domu omladine Beograda.


Tokom osamdesetih godina, na prostoru cele bivše Jugoslavije, ovi muzičari su izazivali oduševljenje svojim nastupima i bili jedan od najslušanijih bendova novog talasa.


Prva postava benda se razišla 1986., ali nova ekipa, i dalje predvođena autorom pesama i frontmenom prethodne postave Jurom Stublićem, nastavila je sa radom do danas.


Muzika Jure Stublića i Filma bila je i ostala rado slušana na ex yu prostorima i tokom poslednjih godina, a novim generacijama tinejdžera, koji nisu imali priliku da čuju njihov nastup uživo, podjednako dobro su poznati stihovi  pesama “Mi nismo sami”, “Zamisli život u ritmu muzike za ples”, “Dobre vibracije”, “Sjećam se prvog poljupca” “Srce na cesti”, “Neprlagođen” i mnogih drugih velikih hitova.


Online prodaja www.gigstix.com

Cena karata u pretprodaji 1200 dinara . Na dan koncerta 1400 dinara.

Broj karata je ograničen!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..