@12 sati non-stop zabave u Tuhelju 6. jula 2013. Playground, najveći pool party u Hrvatskoj održava se 6. jula na bazenima Terma Tuhelj vodeni planet. Playground počinje u 14 sati, nastupaju domaći DJ-i The Beez Kneez, Nick, Yooma, Zero, te velikani elektronske muzičke scene Freemasons i Gramophonedzie.

 

Kupanje u bazenima dozvoljeno je za celo vreme Playground pool partyja, a garderoba za sve posetioce će biti osigurna. Nesvakidašnja prilika za vruću i  istovremeno osvežavajuću zabavu pruža se ljubiteljima plesne glazbe dance, house, disco i funk house pravaca  iz Hrvatskog Zagroja i šire okolice. Vođeni motom “ne pij dok voziš” organizatori, Via-tours tokom najveće  žurke na vodi organizuju direktnu autobusnu vezu između Termi Tuhelj, Zagreba, Zaboka i Varaždina.


Pretprodaja ulaznica započela je 10. aprila putem sustava Entrio, a od 20. aprila ulaznice se mogu kupiti i u poslovnicama agencije Via-tours u Zagrebu i Zaboku. Cene rastu u valovima pa do 1. maja stoje 95 kuna, a kasnije 115 kuna. Na ulazu u kompleks vodenog planeta na dan koncerta biće 140 kuna. Broj ulaznica je ograničen. Ulaznice za VIP zonu koštaju 350kn te obuhvataju VIP šank, osoblje i bazen, a moguća je i rezervacija stolova.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..