Tri Ultra festivala, glavna pozornica na Beyond Wonderland-u, dve rasprodate noci i brojni klubski nastupi – su samo još jedan dan u office-u slovenačkog superstara Umek-a. Zbog prepunog rasporeda u kalendaru i njegovog zloglasnog straha od letenja odlučio je da se fokusira na nešto duže posete inostranstvu, počevši tokom meseca marta svoju američku mesečnu turneju.

 

UMEK je obavio odličan posao jahanja gigantskog plimskog talasa dens muzike, koji je poplavio Južnu i Severnu Ameriku. Učinio je da mu obožavaoci jedu iz ruke na glavnoj bini Beyond Wonderland-a, i na tri Ultra Festivala na čuvenoj bini Carl Cox & Friends. Završio je turneju u Majamiju sa rasprodatim 1605 Label Night u modernom Mokai-u, pokupio je IDMA nagradu za najbolju tehno numeru sa Stefanom Noferini i ugrabio Miami Music Week sa neviđenim setom na Ultra's Mega Structure. Ili kako je stvaralac Carl Cox & Friends koncepta, Lynn Cosgrave rekao: "Za mene je uvek zadovoljstvo da Umek bude deo Carl Cox & Friends bine, jer on ne samo da je odličan, on je muzički postaje sve bolji i bolji! Mi smo jedna srećna porodica ".

 

Voditelj na UMF TV live stream-u najavio ga je kao "Sledeću veliku zvezdu techna", ali su fanovi na Twitter-u brzo uzvratili sa izjavom da je "Techno velika stvar zbog Umeka". Tehno Titan će sada uzeti malo daha i fokusirati se na njegov studijski rad, a potom nastupa širom Evrope. U junu će se vratiti u SAD da osvoji publiku sa visine glavne bine EDC Las Vegas.

 

Sledeći UMEK nastupi:

 

-          12. April 2013 / Mecca / Prague / Czech Republic

-          13. April 2013 / Bujtosi Sports Hall / Nyiregyhaza / Hungary

-          15. April 2013 / Bitan 1 / Tel Aviv / Israel

-          19. April 2013 / The Box / Florence / Italy

-          20. April 2013 / Evolution / Athens / Greece

-          24. April 2013 / Cube / Udine / Italy

 

Poslednja UMEK izdanja:

 

-          UMEK & Pleasurekraft - Korea [1605]

-          UMEK & Uto Karem - Eternity [Agile Recordings]

-          UMEK - I Need You [1605]

-          UMEK - Spank! [Spinnin' Records]

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..