Finalisti Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici odmeriće snage na Mix Off žurci koja će se održati sutra, 6. aprila u klubu Fabrika u Novom Sadu. DJ-evi Goran Kan, Lio, Lea Dobričić, Luka Vuković i Aleksandra B. Šaranac predstaviće svoje veštine miksovanja, a nastupaće rame uz rame sa švedskim techno majstorom Adamom Beyerom, uz podršku Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića iz Burn DJ tima, kao i Vladimira Aćića, Dee Facea i Klausa. Na kraju žurke, pobednika će proglasiti žiri koji čine DJ-evi Vlada Janjić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

Pobednik će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, otputovati na International Music Summit na Ibici, od 20. maja do 1. juna. U tom periodu, oni će učestvovati u intenzivnim muzičkim radionicama koje će voditi super zvezde Fatboy Slim, Avicii, Joe Goddard iz projekta Hot Chip, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler, i iskusiti neponovljivi clubbing Ibice. Troje najtalentovanijih ostvariće svoje snove dobijanjem letnjih rezidentura u klubovima među kojima su Cafe Mambo i Sankeys.

Naš predstavnik će svoj prvi Burn nastup pred odlazak na Ibicu imati 27. aprila u klubu The Code u Subotici, zajedno sa Burn DJ-evima i lokalnom podrškom.

Za učestvovanje u prvom krugu, bilo je potrebno kreirati DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta,  i dostaviti ga putem linka www.mixcloud.com/burnstudiosresidency.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..