Izdavačka kuća Odličan hrčak sa ponosom predstavlja debi album zrenjaninsko-pančevačke atrakcije - grupe HYPE! HYPE! je bend koji bezobzirno prolazi kroz zidove žanrova i koji je u potpunosti posvećen autentičnosti izraza.

 

Za četiri godine koliko postoje nastupili su na najznačajnijim festivalima u regionu – od Exita, preko Warriors Dance festivala, Koncerata godine, INmusic festivala… i sve to bez zvaničnog izdanja, zahvaljujući sirovoj energiji i jedinstvenom pristupu autorskom rokenrolu!

 

***
"Svoj alternativni zvuk ispremiješali su djelomično s garažom u
niz britkih pjesama, a cijelu priču predvodi zgodna frontmenica moćnog vokala."

"Bend koji će kroz koju godinu harati regionalnom scenom!" (Muzika.hr)

***

"Tu je i preko potrebna ženska, sirova energija i njen snažni vokal u stilu Juliette Lewis! Ženska snaga koja će nadam se jednom promeniti ovaj svet na bolje." (Autinomija.info)

***

 

Najavljen singlom “Erase”, debi jednostavno nazvan ”Hype” (Odličan hrčak, 2013) snimljen je u saradnji sa Beogradskom školom zvuka, u produkciji Ivana Kljajića. Hype! su: Dragana Mijatović, poznatija kao Gaga Lee (vokal), Darko Kurjak (bubanj), Pavle Kirćanski (gitara), Miloš Kralj (bas gitara), Dalibor Kurjak (gitara).

 

Spisak pesama:

 

1.Weird
2.Erase
3.What do you want from me
4.Still right here
5.Just a boy
6.Same Stuff
7.Come get some
8.Kill ‘em all
9.Soulmates
10.Suicide


Album "Hype" је u prodaji od 1. marta 2013. godine i dostupan je u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30) i u Dallas Music Shopu (Sremska 2), a moguće ga je naručiti i na sajtu izdavača www.odlicanhrcak.com/naruci


Pratite Hype!

www.hype-band.com

www.facebook.com/hypezr

www.youtube.com/user/hypezr

www.reverbnation.com/hypez

www.twitter.com/hypezr

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..