DJ RADIONICA: Junior series | iStyle Apple Premium Reseller, 23. februra 2013. godine od 14-20h. Muzički magazin Clubbing.rs, uz podršku organizacije muzičkih autora Srbije - SOKOJ i iStyle nastavlja "Junior series" koncept.


Muzički magazin Clubbing.rs nastavlja sa organizovanjem dešavanja okrenutih ka edukaciji i promociji mladih DJ muzičara.

 

Ovoga puta, pripremili smo Vam nešto sasvim novo. U saradnji sa iStyle Apple Premium Reseller organizujemo besplatnu muzičku DJ radionicu.

Svi učesnici radionice će imati priliku da se na licu mesta upoznaju sa tajnama DJ-inga, kao i načinom na koji se muzika kreira, a sve to uz pomoć iskusnog inostranog DJ-a Shane Berry-a (Japan), kao i domaćeg DJ Nikole Krstojevića a.k.a. Galamgia.

 

Do sada smo organizovali tri žurke iz «Junior series» serijala, svaka posebna na svoj način, i na taj način predstavili dvanaest mladih DJ muzičara i pružili im priliku da nastupaju uživo.

 

Redakcija muzičkog magazina Clubbing.rs (www.clubbing.rs), više od pet godina nastoji da promocijom mladih DJ-eva pruži priliku neafirmisanim muzičarima da se predstave javnosti.

 

U želji da pomogne razvoj mladih DJ-eva iz Srbije, organizacija muzičkih autora Srbije - Sokoj (www.sokoj.rs) - podržala je "Junior series" koncept.

Očekujemo Vas!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..