Nova pesma Hornsman Coyotea snimljena uživo na decembarskom nastupu sa Balkan Music Box Riddimom poziva na revoluciju U jeku priprema za koncertnu proslavu rođendana Boba Marlija, koja je već zakazana za Beograd (8/2) i Novi Sad (9/2), produkcijska kuća Balkan Music Box javnosti prezentuje novu pesmu i spot Hornsman Coyotea – Seems Like Revolution.

 

Koncertna izvedba pesme snimljena je na festivalu 100% Live u Domu omladine Beograda 9. decembra prošle godine. Autorski video na kreativan način povezuje pesmu sa slikama stvarnosti.


Na pitanje o značenju i angažmanu pesme Kojot odgovara: „Ne volim da komentarišem svoje pesme, otpevao sam to što mislim i osećam. Mislim, ako već svi globalno živimo u „utrobi zveri“ potreba za revolucijom je očigledna. Posle svih tih rege koncerata na svim stranama sveta, na ovoj sceni sam se osećao kao kod kuće sa prijateljima i baš mi je drago da se to vidi u spotu. Stvarno se nadam da ćemo biti u prilici da taj zvuk mira i ljubavi sviramo svuda. Jer svuda su i ljudi i problemi isti, treba da naučimo da delimo.“


YouTube link: OVDE

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..