petak-i-subota-Petak 14/12 dupli program, od 21h Nick Drag //Ako ste zeleli da isprobate rockabilly stil, evo prave prilike! Beogradska rockabilly atrakcija Nick Drag* vremeplov u neka bolja vremena i BitefArtCafe rockabilly dress up prePARTY ! ;) Pretrazite svoje ormane, namestite kosu i sminku i dozivite rokabili na pravi nacin! :)

Beogradska (Rockabilly,Country, New Wave...) grupa Nick Drag je svojom jedinstvenom energijom i izvodenjem za kratko vreme postala miljenik publike. Mešavinu pravaca bliskih rockabilly muzici, kao što su honky tonk i country, su objedinili u svojstveni izvodacki stil. Povratak samim korenima rock’n’roll muzike i iskonskoj muzickoj energiji retko koga ostavlja ravnodušnim. Jedinstveno snažan i energican bariton, ritam u kome dominira zvuk vintage kontrabasa, virtuozne gitarske solo deonice i vrlo atraktivan nastup su karakteristike koje mogu da ukratko opišu ovaj bend. Clanovi ove grupe su iskusni muzicari prisutni na domacoj rockabilly i ex YU sceni duži niz godina. Zapaženo pojavljivanje pevaca Nick Drag u TV emisiji „Prvi glas Srbije“ je izazvao iznenadujuce pozitivne reakcije široke publike koja je pokazala da ovaj zapostavljeni pravac muzike ima potencijala da ponovo bude popularan na ovim prostorima kao što je bio krajem 1980-tih i pocetkom 90-tih.

23h Perpetuum Mobile

Bend cije ime nikako nije slucajnost! Od kada je pocela da radi, ova masina ne prestaje da proizvodi energiju!!!! Njihov repertoar obuhvata najvece hitove!

Vozace vas od popa i roka osamdesetih, preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, artista kao sto su Lady Gaga, David Guetta pa sve do svezih noviteta na muzickoj sceni!

Subota 15/12 Betty BooM

...Oni su TOTALLY GROOVY!
...Oni su novi BOOM medju cover bendovima!
...Oni imaju sjajne pevačice i ludog perkusionistu!
...Za Nevenu kazu da je OUT OF THIS WORLD...
...za Tanju da je suva enegija!
...Spoj ovakvih vokala moze prouzrokovati manje zemljotrese i
najžešći provod!

Pop, disco, 80', house ali i poneki mambo!
Coldplay i The Cure u latino aranžmanu , Michael Jackson, Maroon 5 , David Guetta, Beyonce i još mnogo toga @ BitefArtCafe

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..