BasiStegaPerspektivni sastav Bas i Stega objavio je svoje prvo EP izdanje “Ustaj sad!”. Ovaj kvartet u sastavu Dragan Gale Vlajić (gitara), Miroslav Bata Sekulić (bas gitara), Siniša Stupar (bubanj) i Stevan Đorđević (gitara) pojačan Tamarom Trnjanac na vokalnim deonicama, pamtiće 2012. godinu po mnogo čemu.

 

Od mnoštvo pozitivnih momenata izdvajaju se pobede na 46. Zaječarskoj gitarijadi, zatim na Šumadijskom demo festu, zatim finale festivala Tvoj zuk 2 i zapaženi nastupi na Mixeru i Palilulskoj Olimpijadi.

 

Bas i Stega u samoj završnici uspešne godine plasiraju prvi EP na kome se nalaze četiri numere: “Sa đavolom kule gradim”, “Vožnja“, “Poljana“ i naslovna “Ustaj sad!“. Sve pesme se mogu preslušati ovde

Predstojećeg vikenda imaće priliku da nastupe u takmičarskom delu Festivala autorskih bendova u beogradskoj Akademiji 28, potom ih očekuje još jedan koncert u Beogradu u KC Gradu zajedno sa Stuttgart Online i HOD, a 27. decembra sviraju u Lukavcu (BiH) gde će snimiti spot za pesmu “Sa đavolom kule gradim”.


http://www.facebook.com/BasIStega

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..