cotton-pickers-jpgU četvrtak 15. novembar u 21.00h / Klub „AKADEMIJA 28“ Posle četiri godine napornog rada, velikog broja nastupa i vrednih nagrada, izašao je prvi album - „Slaughterhouse Blues“ fenomenalnog mladenovačkog bluz trija „COTTON PICKERS“!


Kontinuirano zalaganje i kvalitet ovog sastava, čija specifičnost nije samo u muzici kojom se bave, već i u tome što unose ogromnu količinu nesputane energije u svoje viđenje iste, rezultiralo je odličnim albumom, koji će, po prvi put biti predstavljen publici u AKADEMIJI 28, u četvrtak, 15. novembra, u 21.00h.

 

Album „Slaughterhouse Blues“ sa svojih 10 pesama, predstavlja kvalitetan spoj roka i bluza, a izdat je pod etiketom „Long Play Records”.

- COTTON PICKERS su bend koji svoju muziku žanrovski zasniva na bluzu i rokenrolu. Bend je formiran 2004. godine u Mladenovcu a prvobitni naziv je bio "Unregistered feedback". Pripadaju grupi koncertno veoma aktivnih sastava.  Osvajali su: 2010. godine - treće mesto na takmičenju “Demo masters 7” (pesma “Waiting For A Bus” se našla na istoimenoj kompilaciji); prvo mesto na 31. Majskoj Gitarijadi u Požarevcu, drugo mesto na festivalu “Uhvati ritam“ u Svilajncu, 2011.- prvo mesto na 45. ZAJEČARSKOJ GITARIJADI.

 

Aktivnim sviranjem i radom na autorskom materijalu sazrevao je i muzički izraz ovog trija koji od samog nastanka čine: Jovan Stepić-gitara/vokal, Ivan Stepić-bas gitara i Uroš Ugrinović-bubnjevi.

 

http://www.youtube.com/watch?v=c068z3RywVQ
http://www.youtube.com/watch?v=XbkTK7SwBCI&feature=related


Info&rezervacije: 011 36 19 342

DOBRODOŠLI u AKADEMIJU 28!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..