Progam „Berklee Clinics Belgrade Sessions” predstavlja reviju mladih bendova čiji su članovi dobitnici stipendija za „Berklee college of music“ ili učesnici u ovogodišnjem i prethodnim izdanjima programa Berklee Clinics Belgrade, a sve će se odigrati 8. i 11. novembra u klubovima Savamale (KC Grad, Disco Bar Mladost i Brankow). Nastupaju CheGuerillaz, Dottheeye Band (KC Grad), Black Cat Bone (Mladost), Jazzveze and Jazz ups (Brankow).



BERKLEE CLINICS - BELGRADE 2012 оtvаrа nоvо pоlје sаrаdnjе Multikultivatora sа prеstižnim kоlеdžоm i uklјučuје Srbiјu u intеrnаciоnаlnu mrеžu kојu је „Berklee College of Music“ rаzviо u cilјu аrtikulаciје i unаprеđеnjа sаvrеmеnоg muzičkоg оbrаzоvаnjа.Krајеm 2011. gоdinе Multikultivator je pokrenuo iniciјаtivu zа оsnivаnjе rеgiоnаlnе mrеžе еdukаtоrа u оblаsti muzikе čiјi је cilј dа unаprеdi i оsаvrеmеni еdukаciјu u ovoj оblаsti krоz dinаmičаn prоcеs rаzmеnе znаnjа i mеtоdоlоgiје sа člаnicаmа BIN (Bеrklее Intеrnаtiоnаl Nеtwork) – 15 rеnоmirаnih instituciја iz SАD, Brаzilа, Јаpаnа, Маlеziје, Nеmаčkе, Finskе, Irskе, Frаncuskе, Grčkе, Špаniје, Izrаеlа, Kоrеје, Еkvаdоrа, Portorika, Argentine... (http://www.berklee.net/ip/bin.html)

Predstavnici Multikultivatora Vladimir Đorđević i Miloš Ranđelović učestvovali su na ovogodišnjem BIN Summit-u, koji je od 18 do 20 juna održan u Valensiji. Na ovom značajnom skupu predstavili su platformu za umrežavanje edukatora u muzici i unapređenje kvaliteta muzičkog oobrazovanja u Srbiji i regionu i ostvarili brojne kontakte i partnerstva.

Ove godine fokus programa „Berklee Clinics Belgrade“ je razmena predavača u oblasti muzičke produkcije, snimanja, elektronske produkcije i dizajna zvuka. Svoja bogata iskustva u ovim oblastima, sa studentima produkcije u Beogradu i Novom Sadu podeliće Rob Jazcko – šef odseka za muzičku produkciju i snimanje i Michael Bierylo – šef odseka za elektronsku produkciju i dizajn zvuka. Prateći program predstavlja Berklee Clinics Belgrade Sessions - revija mladih bendova čiji su članovi učestvovali u našim programima.

Sa druge strane, progam „Berklee Clinics Belgrade Sessions” predstavlja reviju mladih bendova čiji su članovi dobitnici stipendija za „Berklee college of music“ ili učesnici u ovogodišnjem i prethodnim izdanjima programa Berklee Clinics Belgrade, a sve će se odigrati 8. i 11. novembra u klubovima Savamale (KC Grad, Disco Bar Mladost i Brankow). Nastupaju CheGuerillaz, Dottheeye Band (KC Grad), Black Cat Bone (Mladost), Jazzveze and Jazz ups (Brankow).

Tokom prethodnih godina kroz program Berklee Clinics prošlo je preko 500 muzičara i producenata i više od 50 edukatora što nam je omogućilo uvid u brojne skrivene talente - muzičare i bendove koji sviraju inkognito daleko od očiju javnosti; sastave koji su fleksibilni i slobodni, jednu živu i dinamičnu scenu koja vapi za prilikom, publikom i afirmacijom.

Dobru scenu ne čine samo dobri muzičari već i dobra publika. Zato ne budite lenji i sumnjičavi. Izdvojite vreme i 8. i 11. novembra dođite u Savamalu. Iznenadite ove mlade ljude svojom brojnošću i obradujte sebe. Ulaz na sve programe je slobodan. Za dodatne informacije posetite: www.multikultivator.org.rs

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..