Atheist_rap_03Grupacija Atheist Rap svoju slavljeničku godinu radno privodi kraju. U prethodnih 6 meseci na turneji kojom su obeležili 20 godina postojanja benda odsvirali su više od 30 koncerata po regionu.  Povodom obeležavanja ovog jubileja SKC Novi Sad je objavio monografiju "20 godina stihije - Ujutro smo mamurni i gadni" koja hronološki prikazuje faze kroz koje je bend prolazio.
U pitanju je luksuzno upakovana knjiga, bogata fotografijama, na 64 strane, formata LP ploče. Sastavni deo monografije je i cd sa nikada ranije objavljenim snimcima pesama koje su vec dobro poznate široj publici.

U znak zahvalnosti svojoj publici na podršci koju su im pružili tokom jubilarne turneje Ateisti su odlucili da svoj novi studijski album "Priče matorih pokvarenjaka" postave 30. novembra na besplatno skidanje (free download) putem interneta. Ateisti ce ovu svoju ideju realizovati u saradnji sa brendom s kojim poslednjih godina uspešno saradjuju, tako da će novi album svima biti besplatno dostupan na adresi www.converse.rs

Istovremeno ce u saradnji sa Ustanovom SKC Novi Sad izaci i tvrdo pakovanje istog albuma koje ce sadrzati i nekoliko bonus pesama.Promocija je zamišljena kao druzenje članova Atheist Rap-a sa novinarima i fanovima koji ce na promociji moći da pogledaju monografiju, kao i da čuju disk.


PETAK 6/11/09 12h SKC BGD VELIKA SALA
PETAK 6/11/09  18h KLUB FEEDBACK NIŠ

<<  Jun 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..