FB1Novi spot za naslovnu numeru aktuelnog albuma „Sintetika“ grupe Fetish Beat iz Beograda, realizovan je u ambijentu legendarnog Bitef teatra, avgusta 2012.

Uz Branislava Anđelkovića na gitari, čvrstu ritam sekciju držali su Vladan Stanojević (bas gitara) i Radovan Rosić (bubnjevi). Igračice Teodora, Lidija i Tea iz Beogradskog igračkog centra, zračile su energijom izražajne umetnosti pokreta. Krhka i elegantna Ivana Ina Kovačević prizvala je mistiku i nadu Prirode. Za šminku se postarala Veronika Milutinović. Iskusni Bitefovi majstori zvuka i svetla Miroljub Vladić i Dragan Đurković kreirali su potrebnu korozivnu atmosferu. Ključne detalje složene letnje logistike razrešila je Ivana Kosanović.

Direktor fotografije i prvi kamerman bio je Miodrag Trajković, dok je za drugom kamerom stajao Igor Gregović. Montažu i postprodukciju uradio je Obrad Popović. Spot je, s autentičnim umećem i posvećenošću, režirao Ivan Vučković.

Link za spot: OVDE

Ovo je četvrti spot benda Fetish Beat (prethodni su bili Devojčica, Prođe godina i Odakle dolazi leto), a sa aktuelnog albuma biće ih urađeno još četiri.

Fetish Beat ne posustaju, uporedo sa novim spotovima grupa je u julu započela rad na drugom albumu.

Više informacija o grupi: www.fetishbeat.com
<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..